Konferencijska sala

Izvrsnost u poslovnim susretima

Kalamper Hotel&Spa pored toga što predstavlja idealnu destinaciju za odmor, pruža i odlične uslove za organizaciju konferencija, sastanaka i korporativnih treninga jer raspolaže velikom konferencijskom salom. Sala je opremljena visokokvalitetnom tehničkom opremom pogodnom za audio-vizuelne prezentacije koja će vaš dogođaj podići na viši nivo.

Naš stručni tim ima kapacitete da za vas organizuje događaje bilo koje vrste vodeći računa o svim neophodnim detaljima – opremi, prilagođenom dekoru, keteringu, koji će zadiviti sve vaše kolege, poslovne partnere ili klijente.

Obezbjeđujući potpunu privatnost, konferencijska sala vam nudi mir i idealne uslove da vaš sastanak protekne baš onako kako ste zamislili.

Ovaj prostor kapaciteta 60 mjesta, može da se prilagodi sastancima bilo koje vrste koji će zahvaljujući predanom radu našeg kreativnog tima zasigurno izgledati kao događaji svjetske klase.

Obroci i piće mogu biti posluženi u hotelskom restoranu ili na terasi restorana, kao I na krovu našeg hotela gdje će vaši gosti uz nesvakdišnje ukuse uživati i u pogledu na morsko plavetnilo koje se pruža u nedogled.

Upit za rezervaciju smještaja