Ostale usluge

Savršen odmor na Jadranu

Pogled koji seže do tačke gdje se briše granica između mora i neba najbolje može opisati veličanstvenost uživanja u našem hotelu. Ukoliko maštate o odmoru prepunom nezaboravnih iskustava i otkrića Kalamper Hotel&Spa je onda zasigurno vaš pravi izbor. Kulinarski užitak, magična atmosfera, sadržaji za opuštanje, uljepšavanje i relaksaciju, rajska plaža, zabava za najmlađe i još mnogo toga čeka vas u ovom bajkovitom mjestu na samoj obali Jadrana.

Pored luksuznih hotelskih sadržaja nudimo vam mogućnost da otkrijete kulturno-istorijske ljepote Crne Gore kao i da istražite preljepu Jadransku obalu. U ponudi imamo različite ekskurzije kopnene i vodene a na vama je samo da izaberete avanturu u skladu sa vašim interesovanjima i željama.

Uživajte u mirisu mora i doživite odmor za pamćenje!

Transferi

Sa željom da Vaš boravak u hotelu Kalamper bude odmor za pamćenje, i da se ne zamarate detaljima organizacije, nudimo vam mogućnost usluga transfera sa aerodroma do našeg hotela a isto tako možemo organizovati i vaš povratak.

Hotel je veoma pristupačan, bez obzira da li na odmor dolazite kolima ili sa nekog od obližnjih aerodroma. Usluga transfera je gostima na raspolaganju tokom cijele godine, a posle kraće vožnje našim luksuznim automobilima ili kombi vozilima naćićete se u veličanstvenoj oazi ovog hotela.

Ekskurzije

Tokom vašeg boravka u Kalamper hotelu ne smijete propustiti da otkrijete prirodne i kulturne ljepote Crne Gore a naš tim je na raspolaganju da za vas organizuje izlete u kojima ćete uživati. Posjetite Skadarsko ili Biogradsko jezero, Nacionalni park Lovćen, Stari grad Bar, Maslinu staru preko 2000 godina I uživajte.

 

Rent a boat

Za one koje vole kupanje na otvorenom moru  skrivenim plažama, nudimo i jednodnevne ture gliserom koje će vam omogućiti da u potpunoj privatnosti uživate u ljepotama Jadranske obale.

Rent a car

Ukoliko pak volite da sami istražujete I svakog dana pronalazite novu avanturu na raspolaganju imate usluge iznajmljivanja vozila.

Posebne prilike

Privatne proslave i svečanosti su nešto čemu menadžment hotela poklanja posebnu pažnju trudeći se da svakom klijentu stvori trenutke za pamćenje i najljepše uspomene.

Nema ljepše lokacije i ambijenta za organizaciju vaše proslave od našeg hotela. Na zatvorenom ili otvorenom naš tim će se pobrinuti o svakom detalju vašeg događaja kako biste imali najljepše uspomene za cijeli život.

Bilo da želite da organizujete vjenčanje, proslavu rođendana, godišnjice ili bilo kog drugog dogođaja, osoblje Kalmper hotela će vam organizovati jedinstvenu atmosferu kako bi se u očaravajućem ambijentu i posebno dizajniranom meniju opustili i priredili sebi i drugima veče kojeg ćete se dugo sjećati.

Upit za rezervaciju smještaja