Plaža

Jadranska obala plijeni svojom ljepotom - bajkovite plaže, čisto more, skrivene uvale…

Jedan od dragulja crnogorskog primorja skriven je upravo u uvali Velikog pjeska, atraktivnog turističkog naselja čija prirodna ljepota oduzima dah – Kalamper Hotel&Spa koji je zbog blage mediteranske klime I svog položaja podjednako privlačan tokom cijele godine.

I baš zbog svoje lokacije hotel je idealno odredište za odmor o kom ste oduvijek sanjali. Pješčana plaza kojom hotel raspolaže, okružena tirkizno plavim morem, pjesma neuomornih ptičica, plivanje u kristalno čistoj vodi, disanje punim plućima i upijanje veličanstvenog sunca, omogućiće vam pravi bijeg od stvarnosti i odmor o kome ste oduvijek maštali.

Plaža sadrži kompletan plažni mobilijar koji je gostima hotela besplatan za korišćenje kao i kafić sa predivnom terasom. U ponudi Kalamper plažnog bara stojii raznovrsna karta pića i osvježavajućih napitaka, sladoleda, hrane i voća.

Prelijepa pjeskovita plaža je idealna za razne dječije igre, fudbal ili odbojku na pijesku a za najbolju relaksaciju možete uživati u plivanju, vožnji gliserom, skuterom ili nekom drugom dostupnom sadržaju.

Gosti plaže mogu uživati u svirkama, kako dnevnim tako i noćnim, koje se tokom trajanja turističke sezone organizuju gotovo svakodnevno.

Foto galerija

Beach and Coctail Bar

Magična plaža koju vrijedi posjetiti. Nestvarna ljepota i kristalno čista voda smaragdne boje osvojiće vas na prvi pogled. Bilo da želite da se opustite, uživate u koktelima ili jednostavno da samo upijate sunce ovu plažu ne smijete propustiti.

Upit za rezervaciju smještaja