Karijera

Pridružite nam se i zajedno stvaramo nezaboravna iskustva za naše goste!

U našem hotelu, verujemo u važnost angažovanja talentovanih pojedinaca koji žele da ostvare svoj puni potencijal u gostoprimstvu. Ako ste strastveni, gostoljubivi i inspirisani da pružate izuzetno iskustvo našim gostima, onda ste na pravom mestu.

Tražimo osobe koje dele našu strast za gostoprimstvom i žele da stvaraju nezaboravne trenutke za naše goste. U našem timu cijenimo radnu etiku, posvećenost kvalitetu usluga i spremnost da se pruži izuzetno iskustvo za svakog gosta.

Kao deo našeg tima, dobićete priliku da radite u stimulativnom okruženju gde se vrednuje profesionalni razvoj i timski rad. Podstičemo saradnju i podržavamo vas da stvarate pozitivan uticaj na naše usluge i unapređujete iskustvo naših gostiju.

Kao hotel koji teži izvrsnosti, pružamo obuke, edukaciju i mogućnosti za lični razvoj kako biste napredovali u svojoj karijeri. Kroz interne programe obuke i mentorstva, podržavamo vaš rast i pomažemo vam da postignete svoje profesionalne ciljeve.

Vaše zadovoljstvo i uspeh su nam veoma važni, pa stvaramo radno okruženje u kojem se osećate cenjenim i podržanim. Verujemo u ravnotežu između poslovnog i privatnog života, te pružamo fleksibilnost kako biste postigli harmoniju između njih.

Ako želite biti deo našeg tima i doprineti našem uspehu u gostoprimstvu, pozivamo vas da nam pošaljete svoj CV. Radujemo se što ćemo upoznati talentovane pojedince koji dele našu strast za pružanjem izuzetnih usluga.

Pošalji CV

Upit za rezervaciju smještaja