Restoran

Prepustite se nezaboravnom iskustvu Kalamper restorana i uživajte u jedinstvenoj kuhinji kojoj ćete se uvijek vraćati.

Gastro iskustvo koje ćete doživjeti u restoranu hotela Kalamper odvešće vas u potpuno novu dimenziju. Kvalitet sastojaka, harmonija ukusa, izvrsnost tehnike u kuvanju, ali i konstantnost kvaliteta tokom vremena zadovoljiće čula i onih sa najistančanijim ukusom.

Opuštena atmosfera, moderan enterijer i besprekorna usluga propraćeni pogledom na morsko plavetnilo kreiraju jedinstven ambijent u kome ćete uživati.

Meni se bazira na sezonalnosti i kvalitetu namirnica,raznim svježim, vibrantnim autentičnim ukusima Crne Gore i probranim internacionalnim specijalitetima. Svako jelo kreirano od strane naših iskusnih kuvara predstavljeno je tako da izgleda zanosno i miriše predivno.

Svježa riba i morski plodovi, mesni specijaliteti, kao i širok izbor jela koja nastaju po ugledu na italijansku kuhinju propraćeni su pažljivo odabranom selekcijom vina nekih od najkvalitetnijih domaćih i stranih etiketa idealnih za potpuni gastro doživljaj.

Naši šefovi kuhinje su posebnu pažnju poklonili odabiru delicija koje se spremaju sa naročitim uživanjem i sigurni smo da vas neće ostaviti ravnodušnim.

Prepustite se nezaboravnom iskustvu Kalamper restorana i uživajte u jedinstvenoj kuhinji kojoj ćete se uvijek vraćati.

Foto galerija

Upit za rezervaciju smještaja