O hotelu

Dobrodošli na čarobnu Jadransku obalu!

Inspirisan ljepotom Jadranskog mora, Kalamper Hotel&Spa smješten je na samoj obali Velikog pijeska, turističkog naselja jednog od najljepših crnogorskih gradova –Bara.

Hotel koji inspiriše svojim položajem i dizajnom očaraće vas svojom ljepotom i udubnošću i uspjeće da vas iznenadi pažljivo promišljenim detaljima koji će učiniti da se osjetite kao u domu dobro poznatog prijatelja.

Unutrašnjost hotela Kalamper je u najmanju ruku zadivljujuća, prostor okarakterisan neobičnim formama i klasičnim bojama a okruženje hotela odlikuju kontrasti između vode, plaže i neba.

Hotel raspolaže salom za sastanke, Spa & Wellness centrom, teretanom, restoranom, lounge barom, dječijom igraonicom i plažom.

Autentičan, ležeran, neposredan, Kalamper hotel će vam omogućiti da odmorite oči i dušu zadivljujućim pogledom na nestvarno plavo more i bajkovite plaže i uživate u prijatnom morskom povjetarcu dok ispijate prvu šolju jutarnje kafe na terasi.

Ovaj moderni i luksuzni hotel odlikuje i besprekorna usluga, poklanjanje pažnje detaljima kao i jedinstven doživljaj uživanja u hrani i vinu.

Odmor u našem hotelu je iskustvo koje ćete pamtiti do kraja života.

Otkrijte lokaciju

Foto galerija

Upit za rezervaciju smještaja